7.-11. aprill 2008
MENÜÜ | ||
7.-11.aprill 2008.a. | ||
7.aprill | Viinerikaste, keedetud makaron | 125/150g |
porgandisalat | 35g | |
tee, leib, sai | 200/30/20g | |
8.aprill | Kartuli-makaronisupp | 250g |
banaanimagustoit | 150g | |
leib, sai | 30/20 g | |
9.aprill | Böfstrogonov, kartulipuder | 125/150g |
peedisalat | 35g | |
õunajook, leib, sai | 200/30/20g | |
10.aprill | Borš | 250g |
küpsisekook | 1tk | |
leib, sai, tee | 30/20/200 g | |
11.aprill | Hakklihakaste, keedetud kartul | 150/150g |
salat | 35g | |
kakao, leib, sai | 200/30/20g | |
PIKAPÄEVA MENÜÜ | ||
7.aprill | Riis köögivilja-lihakastmega | 280g |
õunajook, leib, sai | 200/30/20g | |
8.aprill | Hakklihapall, keedetud tatar | 90/150g |
hapukoorekaste, kapsasalat | 35/35g | |
tee, leib, sai | 200/30/20g | |
9.aprill | Hapukapsasupp | 250g |
pannkook keedisega | 1tk | |
leib, sai | 30/20g | |
10.aprill | Kurzeme strogonov | 125g |
keedetud kartul, peedisalat | 150/35g | |
kakao, leib, sai | 200/30/20 g | |
11.aprill | Lillkapsasupp | 250g |
soe juustuvõileib, puuvili | 1tk | |
leib, sai | 30/20g |