21.-25. aprill
MENÜÜ | ||
21.-25. aprill 2008.a. | ||
21.apr. | Makaronid hakkliha ja paprikaga | 250g |
hiinakapsasalat | 35g | |
kakao, leib, sai | 200/30/20g | |
22.apr. | Kodune rassolnik | 250g |
kliisarveke keeduvorsti ja värske kurgiga | 1tk | |
leib, sai | 30/20g | |
23.apr. | Heeringakaste, keedetud kartul | 110/150g |
salat | 35 g | |
tee, leib, sai | 200/30/20 g | |
24.apr. | Värskekapsasupp kanaga | 250 g |
müsli piimaga | 50/100g | |
leib, sai | 30/20 g | |
25.apr. | Ahjukartul suitsusingiga | 270g |
peedisalat marin. kurgiga | 40g | |
morss, leib, sai | 200/30/20 g | |
PIKAPÄEVA MENÜÜ | ||
21.apr. | Lihakaste köögiviljadega | 125g |
keedetud kartul, värskekapsasalat | 150/35g | |
tee, leib, sai | 200/30/20g | |
22.apr. | Kalapulgad, keedetud riis | 2tk/150g |
hapukoorekaste, porgandisalat | 50/35g | |
leib, sai, morss | 30/20/200 g | |
23.apr. | Kana-klimbisupp | 250 g |
kirsikompott vahukoorega | 150/20g | |
leib, sai | 30/20g | |
24.apr. | Singi-hapukoorekaste, kartulipuder | 125/150 g |
kapsa-porgandisalat | 35 g | |
leib, sai, kakao | 30/20/200g | |
25.apr. | Frikadellisupp | 250 g |
mannapuder kisselliga | 100/100g | |
leib, sai | 30/20g |