18.-22. veebruar 2008
MENÜÜ | ||
18.-22.veebr.2008.a. | ||
18.veebr. | Oa-suitsuvorstiroog makaronidega | 270g |
kakao,leib,sai | 200/30/20g | |
19.veebr. | Kodune rassolnik | 270g |
kohuke | 1tk | |
leib,sai | 30/20g | |
20.veebr. | Lihakaste köögiviljadega,keedetud tatar | 125/150 g |
porgandisalat | 35 g | |
morss,leib,sai | 200/30/20 g | |
21.veebr. | Kana-klimbisupp | 250 g |
müsli piimaga | 50/100g | |
leib,sai | 30/20 g | |
22.veebr. | Riisi-makrasalat | 250g |
tee,leib,sai | 200/30/20 g | |
puuvili | 1tk | |
PIKAPÄEVA MENÜÜ | ||
18.veebr. | Kalaburger,keedetud riis | 2tk/150g |
tatarikaste,porgandisalat | 50/35g | |
tee,leib,sai | 200/30/20g | |
19.veebr. | Hakklihakaste,keedetud kartul | 150/150g |
salat | 35g | |
leib,sai,morss | 30/20/200 g | |
20.veebr. | Kartuli-makaronisupp | 250 g |
kakaokissell keedisega | 150/20g | |
leib,sai | 30/20g | |
21.veebr. | Guljašš,kartulipuder | 125/150 g |
kapsa-porgandisalat | 35 g | |
leib,sai,kakao | 30/20/200g | |
22.veebr. | Praetud viiner,keedetud makaron | 2tk/150g |
salat,tee | 35/200g | |
leib,sai | 30/20g |