10.-14. märts 2008
10.märts | Lihapallid, keedetud riis | 65g/150 g |
hapukoorekaste, v.kapsa-paprikasalat | 35/35 g | |
piparmünditee, leib, sai | 200 /30/20 g | |
11.märts | Lillkapsasupp | 250g |
banaani-jogurtimagustoit | 150g | |
leib, sai | 30/20g | |
12.märts | Kartuli-singivorm, v.kapsasalat jõhvikatega | 270/35g |
kakao, leib, sai | 200/30/20g | |
13.märts | Hakklihasupp | 250g |
kook Tibu | 1tk | |
leib, sai | 30/20 g | |
14.märts | Kartulisalat singirulliga | 250/2tk |
tee, leib, sai | 200/30/20g | |
PIKAPÄEVA MENÜÜ | ||
10.märts | Ühepajatoit sealihaga | 250 g |
morss, leib, sai | 200/30/20g | |
11.märts | Ahjukartul lisandiga | 200/30g |
peedi - mar. kurgi salat | 40g | |
tee, leib, sai | 200/30/20g | |
12.märts | Seljanka | 250g |
terakukkel singikreemi ja kurgiga | 1tk | |
leib | 35g | |
13.märts | Praetud viiner, kartulipuder | 2tk/150g |
porgandisalat | 35g | |
kakao, leib, sai | 200/30/20 g | |
14.märts | Kana-klimbisupp | 250g |
mannapuder kisselliga | 100/100g | |
leib, sai | 30/20 g |