Isiklikud vahendid
Oled siin: Algus Toitlustamine Menüü Menüü 5.-9.november

Menüü 5.-9.november

MENÜÜ Energia Valgud Rasvad Süsivesik
5.-9.november 2018.a. kcal g g g
5.nov. Pasta bolognese kastmes 280g 529,4 12,44 14,55 76,34
(täisteramakaron-G,sibul,hakkliha
pur.tomat,tom.pasta,porgand,juurseller)
hiinakapsa-õunasalat 30g 18,5 0,48 0,59 2,81
tükeldatud juurvili 30g 19,9 0,33 0,61 3,24
kakao -laktoos 200g 89,6 3,74 2,76 12,58
piim 2,5%laktoos,,keefir 2,5%laktoos 200g 108 6,5 5 8,9
täisterarukkileib-G,sai-G,sepik-G 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
928,5 28,64 25,27 133,48
6.nov. Seljanka hapukoorega(sealiha,sink 300/15g 216,8 10,59 11,61 18,87
kartul,sibul,kons.kurk,tom.pasta,
või-laktoos,hapukoor 20% laktoos
õunasupp vahukoorega 150/20g 213,5 0,68 6,59 37,27
õun,suhkur,tärklis,vahukoor 35%-L
leib-G,sepik-G,sai-G 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
piim 2,5% laktoos,keefir 2,5%laktoos 200g 106 6,5 5 8,9
toores porgand tükina 60g 21,5 0,55 0,22 4,26
720,9 23,47 25,18 98,91
7.nov. Kanafilee- rõõsakoorekaste 150g 188,1 2,24 13,6 2
kanafilee,toidukoor 20%-L
kartulipuder -(kartul,piim-L) 180g 188 4,01 2,75 39,2
tomati-kurgisalat 30g 13,5 0,23 0,54 1,91
tükeldatud juurvili 30g 19,3 0,38 0,59 3,12
puuviljatee ja suhkur 200/8g 32,5 8
piim-2,5% laktoos,keefir-2,5% laktoos 200g 106 6,5 5 8,9
rukkileib-G,sai-G,sepik-G 30/20/20g 112,5 2,68 0,67 22,01
659,9 16,04 23,15 85,14
8.nov. Peedisupp hapukoorega 300/5g 218,1 8,4 10,79 16,76
(peet,kartul,porgand,õli,sealiha
hapukoor 20% laktoos)
kakaokissell maasikatoormoosiga 130/20g 202,3 5,68 4,3 35,01
(piim-L,kakao,suhkur,tärklis)
rukkileib-gluteen,sepik-gluteen 30/20g 166,3 5,6 1,63 30,73
piim 2,5% laktoos,keefir2,5%laktoos 200g 106 6,5 5 8,9
puuvili 80g 43,7 0,48 0,24 9,76
736,4 26,66 21,96 101,16
9.nov. Kalaampsud hakitud fileest krõbedas 80g 168 9,04 7,76 15,12
riisipaneeringus
hapukoore(lakt.)-majoneesi(lakt.) ürdikaste 40g 49 0,96 12,2 2,78
täisteramakaron-gluteen 150g 184 3,92 2,63 35,76
tükeldatud juurvili 30g 20,5 0,3 0,61 3,43
porgandi-pirnisalat 30g 17,6 0,38 0,56 2,73
mustsõstramahlajook 200g 16,5 5,16
piim,keefir(laktoos) 200g 106 6,5 5 8,9
rukkileib (glut.),sepik (glut.),sai (gluteen) 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
724,7 26,25 30,52 103,49
L-laktoos  ,G-gluteen
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
PIKAPÄEVA MENÜÜ Energia Valgud Rasvad Süsivesik
5.-9.november 2018.a. kcal g g g
5.nov. Kalkunipada tomati ja rohelise sibulaga 250g 450,8 14,16 9,68 25,88
hiinakapsasalat 40g 26,4 0,58 1,08 3,59
rukkileib,sai,sepik 30/20/20g 116,1 3,23 0,94 22,23
mustsõstramahlajook 200g 16,5 5,16
609,8 17,97 11,7 56,86
6.nov. Ahjusardell juustuga 90g 272,8 14,54 24,31 1,05
kartulipüree 150g 119,3 1,54 0,76 24,19
peedi-marin.kurgisalat 40g 39,6 0,84 1,11 6,52
tee ja suhkur 200/8g 32,5 8
rukkileib,sai 30/20g 113,9 3,57 1,18 20,49
578,1 20,49 27,36 60,25
7.nov. Rassolniksupp sealihaga 250g 201,2 8,22 12,75 18,55
puuviljasalat vahukoorega 140/20g 134 0,84 6,83 17
rukkileib,sai,sepik 30/20/20g 116,9 3,66 1,03 22,31
452,1 12,72 20,61 57,86
8.nov. Värskekapsa-hakklihahautis 150g 196 8,07 13,77 10,86
keedetud kartul 150g 119,7 3,1 0,19 26
porgandisalat mahlaga 40g 32,9 0,48 1,15 5,14
mustsõstramahlajook 200g 16,5 5,16
rukkileib,sai 30/20g 116,9 3,66 1,03 22,31
9.nov. Borš hapukoorega 250/15g 194,6 7,17 13,95 13,1
kohupiim kirsikisselliga 100/100g 193,1 8,27 2,56 34,35
rukkileib ,sai,sepik 30/20/20g 116,1 3,23 0,94 22,23
503,8 18,67 17,45 69,68
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
Tegevused dokumentidega