Isiklikud vahendid
Oled siin: Algus Toitlustamine Menüü Menüü 4.-8.september

Menüü 4.-8.september


MENÜÜ
Energia Valgud Rasvad Süsivesikud



kcal g g g

4.-8.september 2017.a.











4.sept. Pasta bolognese kastmes 280g 529,4 12,44 14,55 76,34

hiinakapsa-õunasalat või 60g 18,5 0,48 0,59 2,81

tükeldatud juurvili 60g 19,9 0,33 0,61 3,24

kakao 200g 89,6 3,74 2,76 12,58

piim,keefir 200g 108 6,5 5 8,9

täisterarukkileib,sai,sepik 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61










928,5 28,64 25,27 133,48














5.sept. Seljanka hapukoorega 300/15g 216,8 10,59 11,61 18,87

õunasupp vahukoorega 150/20g 213,5 0,68 6,59 37,27

leib,sepik,sai 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

toores porgand tükina 60g 21,5 0,55 0,22 4,26



720,9 23,47 25,18 98,91














6.sept. Kanafilee- rõõsakoorekaste 150g 188,1 2,24 13,6 2

kartulipuder 180g 188 4,01 2,75 39,2

tomati-kurgisalat 60g 13,5 0,23 0,54 1,91

tükeldatud juurvili 60g 19,3 0,38 0,59 3,12

puuviljatee ja suhkur 200/8g 32,5

8

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

täisterarukkileib,tume ciabatta 30/20g 112,5 2,68 0,67 22,01



659,9 16,04 23,15 85,14














7.sept. Peedisupp 300g 218,1 8,4 10,79 16,76

kakaokissell maasikatoormoosiga 130/20g 202,3 5,68 4,3 35,01

rukkileib,sepik 30/20g 166,3 5,6 1,63 30,73

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

puuvili 80g 43,7 0,48 0,24 9,76



736,4 26,66 21,96 101,16














8.sept. Valge kala -hapukoore-tillikaste 150g 221,9 6,66 13,9 15

keedetud kartul 180g 184 3,92 2,63 35,76

porgandi-pirnisalat või 60g 20,5 0,3 0,61 3,43

tükeldatud juurvili 60g 17,6 0,38 0,56 2,73

mustsõstramahlajook 200g 16,5

5,16

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

täisterarukkileib,sepik,sai 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61










729,6 22,91 24,46 100,59















Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt


Tegevused dokumentidega