Isiklikud vahendid
Oled siin: Algus Toitlustamine Menüü Menüü 4.-8.märts

Menüü 4.-8.märts

MENÜÜ Energia Valgud Rasvad Süsivesik
4.-8.märts 2019.a. kcal g g g
04.märts Pasta bolognese kastmes 280g 529,4 12,44 14,55 76,34
(täisteramakaron-G,sibul,hakkliha
pur.tomat,tom.pasta,porgand,juurseller)
hiinakapsa-õunasalat 30g 18,5 0,48 0,59 2,81
tükeldatud juurvili 30g 19,9 0,33 0,61 3,24
kakao -laktoos 200g 89,6 3,74 2,76 12,58
piim 2,5%laktoos,,keefir 2,5%laktoos 200g 108 6,5 5 8,9
täisterarukkileib-G,sai-G,sepik-G 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
928,5 28,64 25,27 133,48
05.märts Hernesupp maasuitsulihaga(supihernes,porgand, 300g 298,4 13,38 9,94 39,5
sibul,õli,suitsusink,suitsukont,kruup -G
vastlakukkel -G vahukoorega -L 1tk 213,5 0,68 6,59 37,27
leib-G,sepik -G, sai -G 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
piim -L,keefir -L 200g 106 6,5 5 8,9
toores porgand tükina 60g 21,5 0,55 0,22 4,26
802,5 26,26 23,51 119,54
06.märts Kanafilee- rõõsakoorekaste 150g 188,1 2,24 13,6 2
kanafilee,toidukoor 20%-L
kartulipuder -(kartul,piim-L) 180g 188 4,01 2,75 39,2
tomati-kurgisalat 30g 13,5 0,23 0,54 1,91
tükeldatud juurvili 30g 19,3 0,38 0,59 3,12
puuviljatee ja suhkur 200/8g 32,5 8
piim-2,5% laktoos,keefir-2,5% laktoos 200g 106 6,5 5 8,9
rukkileib-G,sai-G,sepik-G 30/20/20g 112,5 2,68 0,67 22,01
659,9 16,04 23,15 85,14
07.märts Peedisupp hapukoorega 300/5g 218,1 8,4 10,79 16,76
(peet,kartul,porgand,õli,sealiha
hapukoor 20% laktoos)
kakaokissell maasikatoormoosiga 130/20g 202,3 5,68 4,3 35,01
(piim-L,kakao,suhkur,tärklis)
rukkileib-gluteen,sepik-gluteen 30/20g 166,3 5,6 1,63 30,73
piim 2,5% -L,keefir2,5%-L 200g 106 6,5 5 8,9
puuvili 80g 43,7 0,48 0,24 9,76
736,4 26,66 21,96 101,16
08.märts Kalaampsud hakitud fileest krõbedas 80g 168 9,04 7,76 15,12
riisipaneeringus
hapukoore-L-majoneesi-L ürdikaste 40g 49 0,96 12,2 2,78
täisteramakaron-G 150g 184 3,92 2,63 35,76
tükeldatud juurvili 30g 20,5 0,3 0,61 3,43
porgandi-pirnisalat 30g 17,6 0,38 0,56 2,73
mustsõstramahlajook 200g 16,5 5,16
piim-L,keefir-L 200g 106 6,5 5 8,9
rukkileib -G,sepik -G,sai -G 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
724,7 26,25 30,52 103,49
L-laktoos  ,G-gluteen
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
PIKAPÄEVA MENÜÜ Energia Valgud Rasvad Süsivesik
4.-8.märts 2019.a. kcal g g g
04.märts Kalkunipada tomati ja rohelise sibulaga 250g 450,8 14,16 9,68 25,88
hiinakapsasalat 40g 26,4 0,58 1,08 3,59
rukkileib,sai,sepik 30/20/20g 116,1 3,23 0,94 22,23
mustsõstramahlajook 200g 16,5 5,16
609,8 17,97 11,7 56,86
05.märts Ahjusardell juustuga 90g 272,8 14,54 24,31 1,05
kartulipüree 150g 119,3 1,54 0,76 24,19
peedi-marin.kurgisalat 40g 39,6 0,84 1,11 6,52
tee ja suhkur 200/8g 32,5 8
rukkileib,sai 30/20g 113,9 3,57 1,18 20,49
578,1 20,49 27,36 60,25
06.märts Rassolniksupp sealihaga 250g 201,2 8,22 12,75 18,55
puuviljasalat vahukoorega 140/20g 134 0,84 6,83 17
rukkileib,sai,sepik 30/20/20g 116,9 3,66 1,03 22,31
452,1 12,72 20,61 57,86
7.märs Värskekapsa-hakklihahautis 150g 196 8,07 13,77 10,86
keedetud kartul 150g 119,7 3,1 0,19 26
porgandisalat mahlaga 40g 32,9 0,48 1,15 5,14
mustsõstramahlajook 200g 16,5 5,16
rukkileib,sai 30/20g 116,9 3,66 1,03 22,31
482 15,31 16,14 69,47
08.märts Borš hapukoorega 250/15g 194,6 7,17 13,95 13,1
kohupiim kirsikisselliga 100/100g 193,1 8,27 2,56 34,35
rukkileib ,sai,sepik 30/20/20g 116,1 3,23 0,94 22,23
503,8 18,67 17,45 69,68
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
Tegevused dokumentidega