Isiklikud vahendid
Oled siin: Algus Toitlustamine Menüü Menüü 4.-8.juuni

Menüü 4.-8.juuni


MENÜÜ
Energia Valgud Rasvad Süsivesikud



kcal g g g

4.-6.juuni 2018.a.











04.juuni Kalkunipada tomati ja 300g 499,3 15 9,8 80,16

rohelise sibulaga





tükeldatud juurvili 30g 17,4 0,24 0,55 2,86

porgandi-apelsinisalat 30g 19,9 0,3 0,6 3,28

piparmünditee ja suhkur 200/8g 32,5

8

keefir(2,5%),piim(2,5%) 200g 106 6,5 5 8,9

täisterarukkileib,sai,sepik 40/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61



838,2 27,19 17,71 132,81





















05.juuni Juurvilja-makaronisupp sealihaga 300g 220,9 8,99 9,09 23,2

banaani-jogurtimagustoit(maitses- 150g 119,1 3,46 3 17,3

tamata jogurt ja värske banaan)





rukkileib,kodune sepik,sai 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61

piim(2,5%),keefir(2,5%) 200g 106 6,5 5 8,9










609,1 24,1 18,85 79,01





















06.juuni Makaroni-singisalat 290g 275,2 3,76 13,9 31,35

mustsõstramahlajook 200g 16,5

5,16

piim(2,5%),keefir(2,5%) 200g 106 6,5 5 8,9

täisterarukkileib,sepik 30/20g 166,3 5,6 1,63 30,73



564 15,86 20,53 76,14











































Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt


Tegevused dokumentidega