Isiklikud vahendid
Oled siin: Algus Toitlustamine Menüü Menüü 29.oktoober - 2. november

Menüü 29.oktoober - 2. november

KOOLITOITLUSTUSE OÜ
MENÜÜ Energia Valgud Rasvad Süsives.
kcal g g g
29.okt.-2.november 2018.a.
29.okt. Tatrapada tomati-ja hakklihaga 300g 384,2 11,56 20,18 42,67
(hakkliha ,tatar,purust.tomat,porgand,
sibul,toiduõli )
hiinakapsasalat või 30g 18 0,38 0,58 2,8
tükeldatud juurvili 30g 15,2 0,31 0,57 2,18
tee ja suhkur 200/8g 32,5 8
piim-L,keefir-L 200g 106 6,5 5 8,9
rukkileib-G,sai-G,kaerasepik-G 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
719 23,9 28,09 94,16
30.okt. Tomati-kikerhernesupp kanalihaga 300g 171,4 9,83 11,25 16,19
(kanakints,kartul,sibul,küüslauk,porgand
tom.pasta,purust.tomat,kikerherned)
riisipuding toormoosiga(riis,vahukoor - L, 120/30g 205,1 2,16 10,87 24,21
suhkur,marjad)
rukkileib-G,sepik-G,sai-G 30/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
piim-L,keefir-L 200g 106 6,5 5 8,9
645,6 23,64 28,88 78,91
31.okt. Kalkuniliha magus-hapuskastmes 150g 163,6 14,36 6,99 12,22
mustade ploomidega(kalkuniliha,sibul,porg.
purust.tomat,kuiv.must ploom,rosin,õli
jahu-G, keedetud makaron- G 180g 164,6 3,63 2,38 36,5
v.kapsa-porgandisalat 30g 18,7 0,35 0,59 2,99
tükeldatud juurvili 30g 15,2 0,41 0,56 2,13
kakao-(kakaopulber,piim-L ) 200g 89,6 3,74 2,76 16,58
piim-L,keefir-L 200g 106 6,5 5 8,9
rukkileib-G,sepik-G,sai-G 30/20/20g 116,1 3,23 0,94 22,23
puuvili 60g 45,4 0,42 0,36 9,96
719,2 32,64 19,58 111,51
1.nov. Koorene kalasupp pastaga(kalafilee,kartul, 300g 156,6 8,84 5,68 17,06
porgand,pasta-G,sibul,porru,pun.paprika,
sulatatud juust-L,toidukoor-L )
kakaovaht kirssidega(kohupiim-L,vahuk.-L 130/20g 275,2 8,16 17,85 20,52
kakaopulber,külm.kirsid)
rukkileib-G,sai-G,sepik-G 30/20/20g 166,3 5,6 1,63 30,73
piim-L,keefir-L 200g 106 6,5 5 8,9
toores juurvili tükina 60g 21,5 0,55 0,22 4,26
725,6 29,65 30,38 81,47
2.nov. Värskekapsa-hakklihahautis (v.kapsas, 150g 172,4 9,81 9,82 10,71
hakkliha,sibul,toiduõli,jahu-G)
keedetud kartul 150g 119,7 3,1 0,19 26
porgandi-õunasalat 30g 20,4 0,27 0,6 3,44
tükeldatud juurvili 30g 15,2 0,41 0,56 2,13
rukkileib-G,sai-G,sepik-G 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
piim-L,keefir-L 200g 106 6,5 5 8,9
mustsõstramahlajook 200g 16,5 5,16
613,3 25,24 17,93 85,95
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
L-laktoos,  G-gluteen
PIKAPÄEVA MENÜÜ
29.okt.-2.november 2018.a. Energia Valgud Rasvad Süsives.
kcal g g g
29.okt. Krõbedad kalafileepulgad 90g 413,6 15,89 9,24 65,34
keedetud riis 150g
tatari kaste 40g
hiinakapsa-õunasalat 40g 27,8 0,49 1,09 4,01
kakao 200g 89,6 3,74 2,76 12,58
täisterarukkileib,sai 30/20g 120,4 3,08 0,91 24,25
651,4 23,2 14 106,18
30.okt. Singi-hapukoorekaste 125g 319,2 12,69 9,45 44,86
keedetud makaron 150g 56,1 1,92 1,34 9,07
v.kurgi-tomatisalat 40g
õunamahl 200g 93,4 1 22
täisterarukkileib,sai 30/20g 120,4 3,08 0,91 26,25
589,1 18,69 11,7 102,18
31.okt. Hakklihasupp 250g 196,4 8,03 11,74 14,14
õunakissell vahukoorega 150/20g 206,3 1,06 6,54 35,29
täisterarukkileib,sepik 30/20g 120,4 3,08 0,91 26,25
523,1 12,17 19,19 75,68
1.nov. Kanafrikassee juustuga 125g 244 11,4 19,01 6,29
kartulipuder 150g 119,3 3,54 0,76 24,19
porgandisalat 40g 33,6 0,5 1,16 5,28
mustsõstramahlajook 200g 16,5 5,16
täisterarukkileib,sai 30/20g 120,4 3,08 0,91 24,25
533,8 18,52 21,84 65,17
2.nov. Juurviljasupp 250g 176 6,96 6,77 21,4
kohupiimakreem puuviljadega 120/30g 162,4 9,93 3,2 27,89
täisterarukkileib,sai 30/20g 120,4 3,08 0,91 26,25
458,8 19,97 10,88 75,54
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
Tegevused dokumentidega