Isiklikud vahendid
Oled siin: Algus Toitlustamine Menüü Menüü 20.-23. veebruar

Menüü 20.-23. veebruar

KOOLITOITLUSTUSE OÜ





MENÜÜ
Energia Valgud Rasvad Süsivesikud








20.-23.veebruar 2017.a.


















20.veebr. Koorene lõhepasta porru ja 280g 425,9 15,15 13,3 54,31

riivitud juustuga





porgandi-õunasalat või 60g 21,6 0,3 0,62 3,67

tükeldatud juurvili 60g 15,2 0,41 0,56 2,14

piparmünditee ja suhkur 200/8g 32,5

8

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

täisterarukkileib ,sai,sepik 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61



764,3 27,51 21,24 106,63





















21.veebr. Ahjukartul talusingiga 300g 342,9 11,07 10,44 48

porgandi-kaalikasalat või 60g 19,3 0,3 0,59 4,91

tükeldatud juurvili 60g 37,4 0,86 0,67 3,9

puuvili 1tk 44,3 0,2 0,36 9,9

kakao 200g 89,6 3,74 2,76 16,58

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

rukkileib,sai,sepik 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61



802,6 27,82 21,58 121,8





















22.veebr. Hapukapsasupp sealihaga 300g 298,4 12,38 9,94 39,5

kodune õunakook 1tk 101,5 2,57 8,77 27,17

rukkileib,sai,ciabatta 30/20/20g 164,3 5,3 1,19 31,87

piim,keefir 200g 108 6,6 5 8,9

toores porgand tükina 60g 21,5 0,55 0,22 4,26



693,7 27,4 25,12 111,7





















23.veebr. Kartulisalat 200g 275,2 3,76 13,89 31,35

viineritega 90g 168,9 9 8,3 7,3

mustsõstramahlajook 200g 16,5

5,16

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

täisterarukkileib,sepik,sai 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61










729,7 24,41 28,95 82,32








PIKAPÄEVA MENÜÜ












20.-23.veebruar 2017.a.
Energia Valgud Rasvad Süsivesikud



kcal g g g







20.veebr. Kanafilee-kolmejuustu-koorekastmes 125g 156,3 14,78 9,6 2,32

keedetud riis 150g 226,4 3,56 4,54 42

tomatisalat 40g 7,9 0,28 0,08 1,48

tee ja suhkur 200/8g 32,5

8

rukkileib,sai 30/20g 116,1 3,23 0,94 22,23



539,2 21,85 15,16 76,03





















21.veebr. Seljanka hapukoorega 250/5g 164 6,47 8,78 12,92

kakaokissell maasikatoormoosiga 130/20g 178,9 4,94 3,74 31,17

rukkileib,sai 30/20g 116,1 3,23 0,94 22,23



459 14,64 13,46 66,32





















22.veebr. Böfstroogonov 125g 264,2 11,33 20,93 5,84

keedetud kartul 150g 119,7 3,1 0,19 26

porgandi-ananassisalat 40g 34,5 0,47 1,14 5,57

puuviljatee ja suhkur 200/8g 32,5

8

rukkileib,sepik 30/20g 114,5 3,98 1,11 20,87



565,4 18,88 23,37 66,28





















23.veebr. Lillkapsasupp kanalihaga 250 g 152,2 7,05 8,54 11,31

mannavaht piimaga 120/80g 116,3 3,32 2,04 21,86

rukkileib,sepik 30/20g 116,9 3,66 1,03 22,31



385,4 14,03 11,61 55,48














Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
Tegevused dokumentidega