Isiklikud vahendid
Oled siin: Algus Toitlustamine Menüü Menüü 2.-4. september

Menüü 2.-4. september

MENÜÜ Energia Valgud Rasvad Süsivesik
2.-4.september 2020.a. kcal g g g
2.sept. Pasta bolognese kastmes 280g 529,4 12,44 14,55 76,34
(täisteramakaron-G,sibul,hakkliha
pur.tomat,tom.pasta,porgand,juurseller)
hiinakapsa-õunasalat 30g 18,5 0,48 0,59 2,81
tükeldatud juurvili 30g 19,9 0,33 0,61 3,24
kakao -laktoos 200g 89,6 3,74 2,76 12,58
piim 2,5%laktoos,,keefir 2,5%laktoos 200g 108 6,5 5 8,9
täisterarukkileib-G,sai-G,sepik-G 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
928,5 28,64 25,27 133,48
3.sept. Seljanka hapukoorega(sealiha,sink 300/15g 216,8 10,59 11,61 18,87
kartul,sibul,kons.kurk,tom.pasta,
või-laktoos,hapukoor 20% laktoos
õunasupp vahukoorega 150/20g 213,5 0,68 6,59 37,27
õun,suhkur,tärklis,vahukoor 35%-L
leib-G,sepik-G,sai-G 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
piim 2,5% laktoos,keefir 2,5%laktoos 200g 106 6,5 5 8,9
toores porgand tükina 60g 21,5 0,55 0,22 4,26
720,9 23,47 25,18 98,91
4.sept. Kanafilee- rõõsakoorekaste 150g 188,1 2,24 13,6 2
kanafilee,toidukoor 20%-L
kartulipuder -(kartul,piim-L) 180g 188 4,01 2,75 39,2
tomati-kurgisalat 30g 13,5 0,23 0,54 1,91
tükeldatud juurvili 30g 19,3 0,38 0,59 3,12
puuviljatee ja suhkur 200/5g 32,5 8
piim-2,5% laktoos,keefir-2,5% laktoos 200g 106 6,5 5 8,9
rukkileib (glut.),sai (glut.),sepik (glut.) 30/20/20g 112,5 2,68 0,67 22,01
puuvili 70g 53 0,49 0,4 10,96
712,9 16,53 23,55 96,1
L-laktoos  ,G-gluteen
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
Tegevused dokumentidega