Isiklikud vahendid
Oled siin: Algus Toitlustamine Menüü Menüü 18.-21.aprill

Menüü 18.-21.aprill


MENÜÜ
Energia Valgud Rasvad Süsivesikud



kcal g g g

18.-21.aprill 2017.a.

























18.apr. Seljanka hapukoorega 300/15g 216,8 10,59 11,61 18,87

õunasupp vahukoorega 150/20g 150,8 0,56 4,67 26,23

leib,sepik,sai 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

toores porgand tükina 60g 21,5 0,55 0,22 4,26



658,2 23,35 23,26 87,87














19.apr. Kanafilee- rõõsakoorekaste 150g 156,5 11,82 9,6 6,28

kartuli-porganditamp 180g 131,5 3,95 1,17 25,94

tomati-kurgisalat või 60g 19,3 0,38 0,59 3,11

tükeldatud juurvili 60g 13,5 0,23 0,54 1,92

puuviljatee ja suhkur 200/8g 32,5

8

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

täisterarukkileib,tume ciabatta 30/20g 112,5 2,68 0,67 22,01



571,8 25,56 17,57 76,16














20.apr. Peedisupp 300g 218,1 8,4 10,79 16,76

kakaokissell toormoosiga 130/20g 202,3 5,68 4,3 35,01

rukkileib,sai,sepik 30/20/20g 166,3 5,6 1,63 30,73

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

puuvili-banaan 80g 43,7 0,48 0,24 9,76



736,4 26,66 21,96 101,16














21.apr. Täisterarukkijahust riivleivaga
84,1 7,57 2,73 0,65

ahjus üleküpsetatud räimefilee 60g




tar-tar kaste 50g 125,5 0,78 9,61 1,8

keedetud kartul 180g 142,9 3,69 0,22 31

porgandi-pirnisalat või 60g 21,2 0,32 0,62 3,57

tükeldatud juurvili 60g 17,6 0,38 0,56 2,73

mustsõstramahlajook 200g 16,5

5,16

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

täisterarukkileib,sepik,sai 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61

õun 50g






676,9 24,39 20,5 83,42















PIKAPÄEVA MENÜÜ
Energia Valgud Rasvad Süsivesikud

18.-21.aprill 2017.a.
kcal g g g




























18.apr. Ahjusardell juustuga 90g 272,8 14,54 24,31 1,05

kartulipüree 150g 119,3 1,54 0,76 24,19

peedi-marin.kurgisalat 40g 39,6 0,84 1,11 6,52

tee ja suhkur 200/8g 32,5

8

rukkileib,sai 30/20g 113,9 3,57 1,18 20,49



578,1 20,49 27,36 60,25














19.apr. Rassolniksupp sealihaga 250g 201,2 8,22 12,75 18,55

puuviljasalat vahukoorega 140/20g 134 0,84 6,83 17

rukkileib,sai,sepik 30/20/20g 116,9 3,66 1,03 22,31



452,1 12,72 20,61 57,86














20.apr. Värskekapsa-hakklihahautis 150g 196 8,07 13,77 10,86

keedetud kartul 150g 119,7 3,1 0,19 26

porgandisalat mahlaga 40g 32,9 0,48 1,15 5,14

mustsõstramahlajook 200g 16,5

5,16

rukkileib,sai 30/20g 116,9 3,66 1,03 22,31



482 15,31 16,14 69,47














21.apr. Borš hapukoorega 250/15g 194,6 7,17 13,95 13,1

kohupiim kirsikisselliga 100/100g 193,1 8,27 2,56 34,35

rukkileib ,sai,sepik 30/20/20g 116,1 3,23 0,94 22,23



503,8 18,67 17,45 69,68






















Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt









Tegevused dokumentidega