Isiklikud vahendid
Oled siin: Algus Toitlustamine Menüü Menüü 18.-19. detsember

Menüü 18.-19. detsember

KOOLITOITLUSTUSE OÜ


























MENÜÜ
Energia Valgud Rasvad Süsivesikud



kcal g g g

18.-19.detsember 2017.a.


















18.dets. Kanafrikassee juustuga 150g 244,5 14,69 22,25 3,33

keedetud täisteramakaron 150g 228,7 4,24 5,04 33,28

porgandi-õunasalat 30g 20,4 0,27 0,6 3,43

tükeldatud juurvili 30g 17,8 0,38 0,57 2,76

tee  ja suhkur 200/8g 32,5

8

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

täisterarukkileib,sai,sepik 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61



813 31,23 35,22 89,31



































19.dets. Seapraad 80g 257,4 10,37 13,4

hautatud kapsas 80g 64,9 1,5 5 3,3

keedetud kartul 150g 119,7 3,1 0,19 26

peedisalat 40g 39,1 0,82 1,09 6,46

mustsõstramahlajook 200g 16,5

5,16

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

rukkileib,sai,sepik 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61



766,7 27,44 26,44 79,43






















PIKAPÄEVA MENÜÜ







Energia Valgud Rasvad Süsivesikud

18.-19.detsember 2017.a.
kcal g g g














18.dets. Guljašš sealihast 125g 269,3 12,35 20 6,26

kartulipuder 150g 119,3 1,54 0,76 24,19

porgandisalat 40g 33,6 0,5 1,16 5,28

mustsõstramahlajook 200g 16,5

5,16

täisterarukkileib,sai,sepik 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61



601,8 19,54 23,68 70,5




























19.dets. Hakklihakaste juurviljadega 125g 229,6 8,56 20,33 4,44

keedetud makaron 150g 216,6 5,46 5,25 36,14

kaalika-õunasalat 40g 31,3 0,32 1,09 5,02

kakao 200g 89,6 3,74 2,76 12,58

täisterarukkileib,sai,sepik 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61



730,2 23,23 31,19 87,79








Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
















Tegevused dokumentidega