Isiklikud vahendid
Oled siin: Algus Toitlustamine Menüü Menüü 13.-17. veebruar

Menüü 13.-17. veebruar


MENÜÜ
Energia Valgud Rasvad Süsivesikud



kcal g g g

13.-17.veebruar 2017.a.











13.veebr. Juustuga üleküpsetatud kanafilee 80g 154,8 11,07 10,2 0,46

keedetud täisteramakaron 150g 228,7 4,24 5,04 33,28

hapukoore- tillikaste 50g 61,5 0,64 5,45 2,39

porgandi-õunasalat või 60g 20,4 0,27 0,6 3,43

tükeldatud juurvili 60g 17,8 0,38 0,57 2,76

tee  ja suhkur 200/8g 32,5

8

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

täisterarukkileib,sai,sepik 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61



784,8 28,25 28,62 88,83














14.veebr. Kodune rassolniksupp sealiha 300/10/3g 257,5 7,96 11,38 28,95

hapukoore ja rohelise sibulaga





rukkivaht mahedast rukkijahust ja 120/80g 159 4,05 2,28 30,25

nat .õunamahlast piimaga





rukkileib,sepik,sai 30/20g 163,1 5,15 1,76 29,61

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

puuvili 100g 44,3 0,2 0,36 9,9



729,9 23,86 20,78 107,61














15.veebr. Krõbedad kalafileepulgad 90g 165,6 7,8 7,2 14,4

hapukoore-jogurti-kurgikaste 50g 53,3 1,47 5,15 2,57

kartuli-muskaatkõrvitsapuder 180g 108,2 3,93 1 25,48

peedi-küüslaugusalat või 60g 25 0,6 0,57 4,32

tükeldatud juurvili 60g 14,7 0,34 0,53 2,13

mustsõstramahlajook 200g 16,5

5,16

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

täisterarukkileib,sepik,sai 30/20/20g 166,3 5,6 1,63 30,73

puuvili 80g






655,6 26,24 21,08 93,69














16.veebr. Frikadellisupp  roh.sibulaga 300g 195,8 6,43 8,53 26,81

kamavaht maasikatoormoosiga 130/20g 260 8,84 10,34 27,2

rukkileib,sai,sepik 30/20/20g 166,3 5,6 1,63 30,73

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

toores juurvili tükina 60g 16,1 0,36 0,11 3,36



744,2 27,73 25,61 97














17.veebr. Juurviljadega täidetud hakkliharull 80g 166,3 5,29 8,93 7,3

hapukoorekaste 50g 57,5 0,64 5,45 2,38

keedetud kartul 180g 142,9 3,69 0,22 31

hiinakapsasalat või 60g 15,2 0,41 0,56 2,11

tükeldatud juurvili 60g 18,7 0,35 1,08 2,99

kakao 200g 89,6 3,74 2,76 16,58

piim,keefir 200g 106 6,5 5 8,9

rukkileib,sepik,sai 30/20/20g 116,1 3,23 0,94 22,23

puuvili 60g 45,4 0,42 0,36 9,96



757,7 24,27 25,3 103,45








PIKAPÄEVA MENÜÜ







Energia Valgud Rasvad Süsivesikud

13.-17.veebruar 2017.a.
kcal g g g














13.veebr. Guljašš sealihast 125g 269,3 12,35 20 6,26

kartulipuder 150g 119,3 1,54 0,76 24,19

porgandisalat 40g 33,6 0,5 1,16 5,28

mustsõstramahlajook 200g 16,5

5,16

täisterarukkileib,sai,sepik 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61



601,8 19,54 23,68 70,5














14.veebr. Hakklihakaste juurviljadega 125g 229,6 8,56 20,33 4,44

keedetud makaron 150g 216,6 5,46 5,25 36,14

kaalika-õunasalat 40g 31,3 0,32 1,09 5,02

kakao 200g 89,6 3,74 2,76 12,58

täisterarukkileib,sai,sepik 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61



730,2 23,23 31,19 87,79














15.veebr. Hernesupp suitsulihaga 250g 327,4 17,82 9,01 35,29

pannkoogid toormoosiga 60/20g 188,4 3,63 5,01 25,95

täisterarukkileib,sepik,sai 30/20/20g 166,3 5,6 1,63 30,73



682,1 27,05 15,65 91,97














16.veebr. Kanakaste 125g 146,6 13,54 9,05 2,39

keedetud riis 150g 226,4 3,56 4,54 42

peedi-mar.kurgisalat 40g 36,6 0,73 1,09 5,9

tee ja suhkur 200/8g 32,5

8

rukkileib,sai,sepik 30/20/20g 166,3 5,6 1,63 30,73



608,4 23,43 16,31 89,02














17.veebr. Värskekapsasupp 250g 176,3 7,84 9,76 13,76

kohupiimakreem puuviljadega 100/30g 143,5 8,25 2,71 21,81

täisterarukkileib,sai,sepik 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61



482,9 21,24 14,23 65,18















Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt















Tegevused dokumentidega