Isiklikud vahendid
Oled siin: Algus Toitlustamine Menüü Menüü 12.-16.november

Menüü 12.-16.november

MENÜÜ Energia Valgud Rasvad Süsivesikud
kcal g g g
12.-16.november 2018.a.
12.nov. Kalkunipada tomati ja roh.sibulaga 300g 499,3 15 9,8 80,16
(kalkunifilee,riis,õli,porg.sibul,p.tomat)
tükeldatud juurvili 30g 17,4 0,24 0,55 2,86
porgandi-apelsinisalat 30g 19,9 0,3 0,6 3,28
piparmünditee ja suhkur 200/8g 32,5 8
keefir(2,5%)-L,piim(2,5%)-L 200g 106 6,5 5 8,9
täisterarukkileib-G,sai-G,sepik-G 40/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
838,2 27,19 17,71 132,81
13.nov. Juurvilja-makaronisupp sealihaga 300g 220,9 8,99 9,09 23,2
(sealiha,kartul,sibul,porg,v.tomat,
v.kapsas,roh.hernes,nuudlid-G )
banaani-jogurtimagustoit(maitses- 150g 119,1 3,46 3 17,3
tamata jogurt-L ja värske banaan)
rukkileib-G,kodune sepik-G,sai-G 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
piim(2,5%)-L,keefir(2,5%)-L 200g 106 6,5 5 8,9
609,1 24,1 18,85 79,01
14.nov. Hakkliha-porgandipall(hakkliha,muna, 1tk 258,1 6,67 14,63 14,06
sibul,sai-G)
hapukoorekaste(hapuk.-L,jahu-G) 35g 41 0,42 3,63 1,6
keedetud täisteramakaron-G 150g 228,7 6,24 5,04 33,28
hiinakapsasalat 30g 43,8 1,35 1,23 6,76
tükeldatud juurvili 30g
kakao (piim-L,kakaopulber) 200g 89,6 3,74 2,76 12,58
piim(2,5%)-L,keefir(2,5%)-L 200g 106 6,5 5 8,9
täisterarukkileib-G,sai-G,sepik-G 30/20/20g 166,3 5,6 1,63 30,73
933,5 30,52 33,92 107,91
15.nov. Kuldne kalasupp värskest forellist 300g 162,4 8,36 4,67 24,84
tilli ja hapukoorega(forell,kartul,sibul, 3/10g
porgand,riis,hapukoor-L)
puuviljasalat vahukoorega(vahukoor-L, 120/20g 124,3 0,83 6,76 14,79
värsked puuviljad)
piim(2,5%)-L,keefir(2,5%)-L 200g 106 6,5 5 8,9
ruks rukkileib-G,sepik-G,sai-G 30/20/20g 166,3 5,6 1,63 30,73
. 559 21,29 18,06 79,26
16.nov. Ühepajatoit sealihaga (sealiha,kartul, 300g 295,1 13,23 15,69 24,48
porg.,kaalikas,v.kapsas,või-L)
tükeldatud juurvili 30g 32,3 0,71 0,64 3,4
mahe hapukurgi-peedisalat 30g 22,9 0,52 0,58 3,85
rukkileib-G,kodune sepik-G,sai-G 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
sidrunivesi 200g 0,6 0,03 0,01 0,1
piim (2,5%)-L,keefir (2,5%)-L 200g 106 6,5 5 8,9
puuvili 100g 44,3 0,2 0,36 9,9
664,3 26,34 24,04 80,24
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
L-laktoos, G-gluteen
PIKAPÄEVA MENÜÜ
12.-16.november 2018.a.
12.nov. Makaronid singi-juustuga 270g 413,6 15,89 9,24 65,34
hiinakapsa-õunasalat 40g 27,8 0,49 1,09 4,01
kakao 200g 89,6 3,74 2,76 12,58
täisterarukkileib,sai 30/20g 120,4 3,08 0,91 24,25
651,4 23,2 14 106,18
13.nov. Kurzeme strogonov 125g 244 11,4 19,01 6,29
kartulipuder 150g 119,3 3,54 0,76 24,19
porgandisalat 40g 33,6 0,5 1,16 5,28
mustsõstramahlajook 200g 16,5 5,16
täisterarukkileib,sai 30/20g 120,4 3,08 0,91 24,25
533,8 18,52 21,84 65,17
14.nov. Peedisupp 250g 196,4 8,03 11,74 14,14
kohupiimakreem puuviljadega 120/30g 162,4 9,93 3,2 27,89
täisterarukkileib,sepik 30/20g 120,4 3,08 0,91 26,25
479,2 21,04 15,85 68,28
15.nov. Ahjukartul singiga 280g 319,2 12,69 9,45 44,86
toorsalat 40g 56,1 1,92 1,34 9,07
õunamahl 200g 93,4 1 22
täisterarukkileib,sai 30/20g 120,4 3,08 0,91 26,25
589,1 18,69 11,7 102,18
16.nov. Frikadellisupp 250g 176 6,96 6,77 21,4
marjakissell vahukoorega 150/20g 206,3 1,06 6,54 35,29
täisterarukkileib,sai 30/20g 120,4 3,08 0,91 26,25
502,7 11,1 14,22 82,94
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
Tegevused dokumentidega