Isiklikud vahendid
Oled siin: Algus Toitlustamine Menüü Menüü 1.-5. märts

Menüü 1.-5. märts

MENÜÜ Energia Valgud Rasvad Süsivesikud
kcal g g g
1.-5.märts 2021.a.
01.märts Kanapada tomati ja roh.sibulaga 300g 499,3 15 9,8 80,16
(kanakintsuliha,riis,õli,porg.sibul,p.tomat)
tükeldatud juurvili 30g 17,4 0,24 0,55 2,86
porgandi-apelsinisalat 30g 19,9 0,3 0,6 3,28
piparmünditee ja suhkur 200/5g 32,5 8
keefir(2,5%)-L,piim(2,5%)-L 200g 106 6,5 5 8,9
täisterarukkileib-G,sai-G,sepik-G 40/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
838,2 27,19 17,71 132,81
02.märts Juurvilja-makaronisupp sealihaga 300g 220,9 8,99 9,09 23,2
(sealiha,kartul,sibul,porg,v.tomat,
v.kapsas,roh.hernes,nuudlid-G )
banaani-jogurtimagustoit(maitses- 150g 119,1 3,46 3 17,3
tamata jogurt-L ja värske banaan)
rukkileib-G,kodune sepik-G,sai-G 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
piim(2,5%)-L,keefir(2,5%)-L 200g 106 6,5 5 8,9
609,1 24,1 18,85 79,01
03.märts Pasta hakkliha ja juurviljadega 270g 282,6 12,48 17,15 21,31
(pasta-G,porg.,sibul,õli,hakkliha)
hiinakapsasalat 30g 35,9 0,69 1,17 7,6
tükeldatud juurvili 30g 17,4 0,24 0,55 2,86
kakao (piim-L,kakaopulber) 200g 89,6 3,74 2,76 20,58
piim(2,5%)-L,keefir(2,5%)-L 200g 106 6,5 5 8,9
täisterarukkileib-G,sepik-G,sai-G 30/20/20g 166,3 5,6 1,63 30,73
697,8 29,25 28,26 91,98
04.märts Kuldne kalasupp värskest forellist 300g 162,4 8,36 4,67 24,84
tilli ja hapukoorega(forell,kartul,sibul, 3/10g
porgand,riis,hapukoor-L)
puuviljasalat vahukoorega(vahukoor-L, 120/20g 124,3 0,83 6,76 14,79
värsked puuviljad)
piim(2,5%)-L,keefir(2,5%)-L 200g 106 6,5 5 8,9
ruks rukkileib-G,sepik-G,sai-G 30/20/20g 166,3 5,6 1,63 30,73
. 559 21,29 18,06 79,26
05.märts Ühepajatoit sealihaga (sealiha,kartul, 300g 295,1 13,23 15,69 24,48
porg.,kaalikas,v.kapsas,või-L)
tükeldatud juurvili 30g 32,3 0,71 0,64 3,4
mahe hapukurgi-peedisalat 30g 22,9 0,52 0,58 3,85
rukkileib-G,kodune sepik-G,sai-G 30/20/20g 163,1 5,15 1,76 29,61
sidrunivesi 200g 0,6 0,03 0,01 0,1
piim (2,5%)-L,keefir (2,5%)-L 200g 106 6,5 5 8,9
620 26,14 23,68 70,34
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
L-laktoos, G-gluteen
PIKAPÄEVA MENÜÜ
Energia Valgud Rasvad Süsivesikud
1.-5.märts 2021.a. kcal g g g
01.märts Makaronid singi-juustuga 270g 413,6 15,89 9,24 65,34
hiinakapsa-õunasalat 40g 27,8 0,49 1,09 4,01
kakao 200g 89,6 3,74 2,76 12,58
täisterarukkileib,sai 30/20g 120,4 3,08 0,91 24,25
651,4 23,2 14 106,18
02.märts Kurzeme strogonov 125g 244 11,4 19,01 6,29
kartulipuder 150g 119,3 3,54 0,76 24,19
porgandisalat 40g 33,6 0,5 1,16 5,28
mustsõstramahlajook 200g 16,5 5,16
täisterarukkileib,sai 30/20g 120,4 3,08 0,91 24,25
533,8 18,52 21,84 65,17
03.märts Peedisupp 250g 196,4 8,03 11,74 14,14
kohupiimakreem puuviljadega 120/30g 162,4 9,93 3,2 27,89
täisterarukkileib,sepik 30/20g 120,4 3,08 0,91 26,25
479,2 21,04 15,85 68,28
04.märts Ahjukartul singiga 280g 319,2 12,69 9,45 44,86
toorsalat 40g 56,1 1,92 1,34 9,07
õunamahl 200g 93,4 1 22
täisterarukkileib,sai 30/20g 120,4 3,08 0,91 26,25
589,1 18,69 11,7 102,18
05.märts Frikadellisupp 250g 176 6,96 6,77 21,4
marjakissell vahukoorega 150/20g 206,3 1,06 6,54 35,29
täisterarukkileib,sai 30/20g 120,4 3,08 0,91 26,25
502,7 11,1 14,22 82,94
Allergeenide kohta toidus saab infot söökla juhatajalt
Tegevused dokumentidega