Isiklikud vahendid
Oled siin: Algus Toitlustamine Menüü Erimenüü 23.-27.märts (ettetellitud toit)

Erimenüü 23.-27.märts (ettetellitud toit)

MENÜÜ
23.-27.märts 2020.a.
23.märts Pilaff kanalihaga (kanaliha,õli,porgand,riis) 300g
hiinakapsasalat 60g
täisterarukkileib (gluteen),sai (gluteen), 30/20/20g
sepik (gluteen)
mahlajook 200g
24.märts Ahjukartul talusingiga (kartul,õli,talusink) 300g
marin.kurgisalat 60g
rukkileib (gluteen),sai (gluteen),sepik (gluteen) 30/20/20g
mahlajook 200g
25.märts Lihakaste juurviljadega (sealiha , 130g
sibul,õli,jahu (gluteen),hapukoor (laktoos) )
keedetud makaron (gluteen) 180g
peedisalat 60g
mahlajook 200g
rukkileib (gluteen),sai (gluteen)) 30/20g
26.märts Koorene lõhekaste 130g
lõhefileeõli, hapukoor 20% (laktoos)
keedetud riis 150g
porgandisalat 60g
mahlajook 200g
rukkileib (gluteen) ,sai (gluteen) ,sepik (gluteen) 30/20/20g
27.märts Kanakaste- (kanaliha,toiduõli ,hapukoor-laktoos ) 130g
keedetud kartul 150g
värskekapsasalat 60g
mahlajook 200g
rukkileib (gluteen) ,sai (gluteen) ,sepik (gluteen) 30/20/20g
Tegevused dokumentidega